top of page
Agenda

Agenda

Events 

De Yogaschuur is een inspirerende, spirituele plek in de natuur. De prachtige ruimte is gelegen op een unieke locatie in de uiterwaarden van het Land van Maas en Waal. Hier zijn stilte, natuur en het rivierenlandschap duidelijk aanwezig. Regelmatig zijn er bijzondere events om mensen samen te brengen, verbinden in een warme, liefdevolle sfeer en meer bewustzijn te geven. Hierbij kun je denken aan intieme huisconcerten, workshops, vrouwenwerk en ceremonies.

Al het werk van Anna Maria Bongers is verbonden met het innerlijk weten van de essentie en bedoeld om een wereld met meer Liefde, Verbinding en Bewustzijn te creëren. Ook verwelkomt zij anderen om vanuit hun hart hun wijsheid te delen!

Verder is het mogelijk de ruimte te huren wanneer dat past bij wat de Yogaschuur te brengen heeft.

1 Day Retreat Feminine Essence

Zaterdag 20 november

Een hele dag nemen we alle tijd om samen te komen in de cirkel van vrouwen om dieper te verbinden met onze vrouwelijke essentie.

'The Goddess is in everyone, in every form of nature.'

Cacao Ceremonie
Het Paradijs op Aarde

Zaterdag 22 januari

De winter is de tijd om samen onze harten te verwarmen. In de cirkel, in het samen zingen, in het samen delen ontmoeten we elkaar op een dieper niveau door het gebruik van de cacao en het creëren van een heilige ruimte. Het delen van de vreugde, het delen van verdriet en echt kunnen zijn wie je bent. Zo in het nieuwe jaar delen we samen onze dromen om vorm te geven aan het Paradijs hier op Aarde en elkaar te bekrachtigen in ieder stapje en in het vertrouwen en geloof om dit te verwerkelijken.

Ieder is welkom om eigen muziekinstrumenten mee te nemen of een eigen inbreng (lied, gedicht, lekker hapje).

Initiatie Water Ceremonie

Zaterdag 27 november

vrouwbeeld fantasticas_esculturas_espiritus_naturales_14.jpg
water ceremonie inititatie.jpg
bottom of page