Agenda

Events 

De Yogaschuur is een inspirerende, spirituele plek in de natuur. De prachtige ruimte is gelegen op een unieke locatie in de uiterwaarden van het Land van Maas en Waal. Hier zijn stilte, natuur en het rivierenlandschap duidelijk aanwezig. Regelmatig zijn er bijzondere events om mensen samen te brengen, verbinden in een warme, liefdevolle sfeer en meer bewustzijn te geven. Hierbij kun je denken aan intieme huisconcerten, workshops, vrouwenwerk en ceremonies.

Al het werk van Anna Maria Bongers is verbonden met het innerlijk weten van de essentie en bedoeld om een wereld met meer Liefde, Verbinding en Bewustzijn te creëren. Ook verwelkomt zij anderen om vanuit hun hart hun wijsheid te delen!

Verder is het mogelijk de ruimte te huren wanneer dat past bij wat de Yogaschuur te brengen heeft.

Vrijdag 3 april

Cacao Ceremonie met Mariëtte Mairiri

Maandag 13 April

Intiem huisconcert met Carrie Tree

Please reload

Cacao Ceremonie met Mariëtte Mairiri - Open je Hart Vrijdag 3 April

Deze avond staat in het teken van het openen van je hart, het verbinden met jezelf en elkaar, het expressie geven aan wie je werkelijk bent en wat er in jou leeft. 
De cacao brengt ons een verwarmende, hart openende energie. Die tegelijk krachtig is en aanzet tot dansen met het leven, vol vreugde en liefde. Met het openen van ons hart kunnen er ook stukken vrij komen die hierin verborgen liggen. Verdriet, pijn of onderdrukte emoties. Ook zij willen in het licht van liefde gezien worden om jou zo te helpen op je pad.
De avond is een vloeiend samengaan van ceremonie, muziek en zang (mantra's en medicine songs), het werken met intenties, zachte en krachtige oefeningen en energiewerk.
Inloop 18.45, de ceremonie duurt van 19.00-22.00

Investering 25 euro
Over Mariëtte Mariri, die de ceremonie zal begeleiden, zie: www.facebook.com/Source.of.Creation.Mariette.Mariri

Intiem huisconcert met Carrie Tree (voorlopig) Maandag 13 April (2e Paasdag)

Een mystieke hartverwarmende akoestische reis met stem, gitaar, fluit en percussie. Carrie reist met haar partner van Engeland via Frankrijk naar Nederland om haar muziek als medicijn te verspreiden. Ik ken haar al jaren van festivals en kleine en grote optredens, het laatste optreden was magisch op Corfu tijdens een mooi muzikaal Sound en Silence festival. Zij houdt ervan om liederen te spelen en verhalen te vertellen en neemt je zo mee op reis en daarmee laat ze zichzelf zien en ontstaat er een sfeer van liefde, plezier en diepe verbinding.

Aanvang met lunch (heerlijke huisgemaakte biologische soep en salade) om 12.30

Vanaf 13.30 muziek en tussendoor een pauze met thee en een speciale lekkernij

Investering: 25 euro 

Over Carrie Tree zie: www.carrietree.co.uk

SHAKTI YOGA voor vrouwen (Wordt vervolgd)

Yoga voor vrouwen

Yin Yoga

Vrouwelijke energie

Delen vanuit je hart

 

In deze shakti yoga gaan we op ontdekkingsreis in onze vrouwelijkheid. We gebruiken hiervoor o.a. YIN YOGA, waarbij houdingen langer aangehouden worden om zo dieper in te kunnen werken op de bindweefsels. Zo kun je steeds meer lagen loslaten van spanningen, van verwachtingen, van oordelen en dieper in contact komen met jouw eigen essentie.

Het is de vrouwelijke weg die vanzelf ontstaat.

We werken met vrouwelijke beweging en met taoïstische oefeningen en de vrouwelijke energie op een meer subtiel niveau, zodat deze makkelijker kan stromen.

Tegelijkertijd maken we verbinding met elkaar in de cirkel van vrouwen. Er zal ruimte zijn voor een ‘sharing’, delen van wat er is en luisteren naar elkaar.

Op dit moment wordt de Shakti Yoga niet gegeven, maar wel gekeken in welke andere vorm deze plaats kan vinden.

Please reload